Lasting innhold ...

Nils-Ingar Aadne

Nils-Ingar Aadne

En av Norges mest brukte og profilerte komikere. Med overstrømmende energi på scenen skildrer han observasjoner fra dagliglivet og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i.

Kjært barn har mange navn. Det kjennetegner også Nils-Ingar Aadne som komiker. Han er morsom, variert, overraskende og en fyr som treffer bredt med humoren sin.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Siden Nils-Ingar Aadne begynte med standup i 2003 har han blitt en av Norges mest brukte og profilerte komikere. Med over tusen show i bagasjen gjennom de siste årene har han virkelig levd opp til VGs utnevnelse av Nils-Ingar som det nye store komikernavnet i Norge. I 2011 fikk han også Komiprisen for årets gjennombrudd.

Et foredrag med Nils-Ingar Ådne gir deg:

 • Inspirasjon til å gi alt for å nå dine mål.
 • En underholdende fortelling om feil og smeller, vilje og trivsel
 • En engasjert og morsom foredragsholder.

Nils-Ingar har vært å se som fast medlem i programmet «Komiker i Arbeid» og som sidekick for Thomas og Harald i «Senkveld» gjennom fire sesonger på TV2. Han har også vært panelmedlem i «Underhuset» og programleder for flere programmer på TV2 som blant annet «Underholdningsåret». I tillegg har han gjestet programmer som «Nytt på Nytt», «Brille», «Klippkompaniet» med mer.

Høsten 2013 reiste han på en utsolgt norgesturné og julen 2013 gjorde han stor suksess som konferansier for «Lattergalla» med Bård Tufte Johansen, Johan Golden og Pernille Sørensen. Høsten 2015 reiste han på en omfattende norgesturné med stand-up-showet «EGO». Her mottok han underveis strålende tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum.

Med overstrømmende energi på scenen skildrer han observasjoner fra dagliglivet og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i. I tillegg er han glad i det dagsaktuelle nyhetsbilde og lager kontinuerlig tekster med det som inspirasjon.

Nils-Ingar tilpasser alltid showet til sitt publikum. Det spiller ingen rolle om det 30 eller 3000 i publikum, eller om det er markedsførere eller truckførere.

Nils-Ingar passer både til korte og lengre innslag og som konferansier. Han kan også lage videoinnslag til ditt arrangement hvis det er ønskelig.

DNB Kundesenter Gjøvik sier:

«Perfekt kombinasjon med litt stand-up til å begynne med for å sikre at publikum er med, og deretter et kjempebra foredrag.»

Arnfinn Lauvås, Seksjonskoordinator

  Prosjekt Toppidrett – «Du trener ikke 700 timer på kødd.»

  • Det er 1.mai 2016, komiker Nils-Ingar Aadne løper seg en tur på to timer. Det har han gjort mange ganger før, likevel er dette starten på et år helt utenom det vanlige.
  • 8.april 2017 går han et langløp 67 kilometer fra Ylläs til Levi i Nord-Finland. Mellom disse to dagene har Nils-Ingar lagt bort sitt vanlige liv som komiker og levd som toppidrettsutøver hver dag med én tanke i hodet; hvor god kan jeg bli?
  • Sesongen 16/17 var Nils-Ingar langrennsløper på heltid og en del av langløpslaget Team BN Bank med erfarne toppidrettsutøvere. Han trente 700 timer, svetta, kjente på medgang og var nær ved å gi opp i motgang. Han har ligget på grensen for mye han kan trene, levd seg inn i toppidretts bobla og gitt alt. Det kunne gått rett vest. Det gjorde det ikke.
  • Året ble en knallhard, lærerik og morsom reise. I underholdningsforedraget Prosjekt Toppidrett tar han dere med inn i året som toppidrettsutøver med mye humor. Han snakker om hva han sitter igjen med, det han har lært, om feil og smeller, vilje og trivsel.
  • Selv om foredraget tar utgangspunkt i idrett, er det først og fremst en underholdende fortelling om å gi alt for å nå dine mål.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Nils-Ingar Aadne

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Nils-Ingar Aadne