Lasting innhold ...

Nina Brochmann

Nina Brochmann

Lege og forfatter - brenner for å spre kunnskap og innsikt om medisinsk og seksuell helse.

Helt siden legestudiene har Nina Brochmann vært involvert i å spre kunnskap om seksuell og medisinsk helse. Dette har ført til suksessromanen «Gleden med kjeden» som ble oversatt til 36 språk og en TEDx-talk som er sett av over 3 millioner mennesker. Nå formidler også Nina sine spennende kunnskaper i foredrag!

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nina Brochmann, lege og forfatter, sprer medisinsk kunnskap og entusiasme for seksuell helse og gynekologi.

Under legestudiene arbeidet hun som seksualunderviser for ungdommer, asylsøkere og sexarbeidere og sammen med Ellen Støkken Dahl bygde hun opp fagbloggen Underlivet, som på det meste hadde over 300,000 lesere. Den populærvitenskapelige suksessen Gleden med skjeden er oversatt til 36 språk og har tatt forfatterne på turné med fullstappede foredrag over hele verden.

Nina og Ellen holdt også en TEDx-talk om jomfruhinnen som ble sett av over 3 millioner mennesker – duoen er uten tvil ekstremt dyktige i å formidle og holde et publikum engasjert.

Brochmann er utdannet lege fra Universitetet i Oslo og har en bachelorgrad i internasjonal politikk fra Columbia University i New York.

  Nina Brochmann foredrag 

  Gleden med skjeden

  Du tror kanskje at du vet alt du trenger å vite om kvinneunderlivet, men forfatterne bak verdenssuksessen Gleden med skjeden vil raskt overbevise deg om at du tar feil.

  Bli med på en morsom og spennende reise gjennom kroppens mest misforståtte og neglisjerte organer. Kvinners hverdagshelse og seksualitet har blitt glemt av generasjoner med leger, og farlige myter lever fremdeles i beste velgående blant folk flest.

  Visste du at jomfruhinnen finnes, men at den ikke kan brukes som et jomfrubevis? Vet du hva som er sammenhengen mellom klitoris og en hest? Visste du at kvinner har ereksjoner? Kjenner du vitenskapens heteste orgasmetips? Får du mer underlivshår hvis du barberer deg? Hva er god, og hva er dårlig utflod? Hvorfor gjør det vondt å ha sex? Vet du forskjellen på klitoris- og vaginalorgasme? Hva betyr «endometriose»? Er herpes verdens undergang? Stemmer det at hunder har mensen?

  Foredraget holdes av Ellen Støkken Dahl og Nina Brochmann, leger og forfattere av Gleden med skjeden. Boken sprer positiv informasjon om kropp og seksualitet til kvinner og menn i over 30 land, inkludert Russland, USA og Polen. Brochmann og Dahls TEDx-talk ”The virginity Fraud” knuser mytene om jomfruhinnen, og er sett av over 3 millioner mennesker verden over, noe som gjør det til et av de meste sette norske foredragene gjennom tidene. Forfatterne har bred internasjonal erfaring med populærvitenskapelige foredrag om kvinnehelse og gleder seg til å dele skjedeglede og fantastiske fakta med deg!

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Nina Brochmann