Lasting innhold ...

Paal Rye-Holmboe

Inspirerende foredragsholder innenfor salg og service

Paal Rye-Holmboe har over 25 års bred erfaring i salg og salgsledelse og er ekspert på service og salg. Han er kjent for å formidle faglig kunnskap på en morsom og forståelig måte.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Paal Rye-Holmboe er en erfaren konsulent og foredragsholder med over 30 års erfaring fra ulike bransjer innen salg og service. Han er glødende engasjert i prestasjonsutvikling innen salg og salgsledelse og jobber med leder- og medarbeiderutvikling i flere store kjeder i ulike bransjer.

Paal er kjent som en energisk og engasjerende foredragsholder, som evner å skape entusiasme og engasjement. Han er ettertraktet som foredragsholder på salgs- og motivasjons kick-off. Flere ganger har han blitt kåret til Årets Foredragsholder av Euro Business Schools kunder og kursdeltagere.

Paal har vært seniorrådgiver med ansvar for kompetanseutvikling i Telenor Mobils distribusjonsapparat både internt og eksternt. Nå jobber han som seniorkonsulent i Euro business school hvor han har salg, salgsutvikling og lederutvikling som hovedfokus.

Paal holder foredrag på norsk.

    Foredrag

    • Paals engasjement og entusiasme gjør ham unik som foredragsholder, ikke minst i forhold til å beholde deltagernes oppmerksomhet og deltagelse.
    • Hans evne til å kombinere tungt lærestoff med en god porsjon humor – har gjort ham til en ettertraktet og populær kurs- og foredragsholder.
Foredragsholdere relatert til