Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Et lysende forbilde: En stemme for mangfold og likestilling

Salamatu Kamara

Sally Kamara

Salamatu Kamara, en prisvinnende ungdomsentreprenør og aktivist, deler sin kraftfulle historie om å overvinne hindringer. Gi ditt publikum en uforglemmelig opplevelse!

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Sally Kamara

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Salamatu (Sally) Kamara er et fyrverkeri av en kvinne som lyser opp når hun forteller om det hun brenner for aller mest: funksjonshemmede, antirasisme og kvinnekamp. Hennes avslappede og åpne samtaler skaper en engasjerende atmosfære som oppmuntrer til deltakelse og dialog. Du vil bli inspirert til å tenke nytt og ta skritt mot positive endringer i din organisasjon.

Et foredrag med Salamatu Kamara gir deg

  • Dyptgående innsikt i livet til en aktiv rullestolbruker 
  • Avslappede og åpne samtaler som berører og inspirerer
  • Konstruktiv kritikk fylt med energi og humor

 

Salamatu Kamara er en åpen bok når det gjelder livet som rullestolbruker. Da hun var 2 år gammel ble hun skutt i ryggen under borgerkrigen i hjemlandet Sierra Leone og som 3 åring kom hun til Norge. Helt siden hun kunne snakke har Sally vært en forkjemper for funksjonshemmedes rettigheter, og snakker åpent om livet som rullestolbruker i et av verdens rikeste land.

Da hun var 13 år grunnla Salamatu “Ingen hindring” En ungdomsbedrift som skaper alternative idrettsdager for videregående elever, hvor de får muligheten til å kjenne på kroppen hvordan det er å leve med en nedsatt funksjonsevne, gjennom hinderløyper, lek og moro. Hennes engasjement for funksjonshemmedes rettigheter har fått bred anerkjennelse og inspirert tusenvis av unge mennesker.

Hun er forfatteren bak boken “hva har du under klærne”, en fotobok som fremmer kroppspositivitet og ekte skjønnhet. Hennes kreative bidrag har berørt og inspirert mange.

Salamatu Kamara har utmerket seg som programleder for Supernytt på NRK Super og som en dyktig foredragsholder og konferansier. Hennes evne til å engasjere og inspirere gjør henne til et ideelt valg for ditt neste arrangement. Og som deltaker på Global disability summit 2022, har Salamatu Kamara markert seg som en sterk stemme i funksjonshemmedes rettighetskamp. Hun har representert og inspirert mennesker over hele verden. Hun har også vært styremedlem i Norges Handikapforbund Ungdom.

Salamatu Kamara har blitt anerkjent for sin inspirerende innflytelse da hun i 2023 vant en gullrute for beste barne- eller ungdomsprogram. Hennes bidrag til inkludering og likestilling har blitt verdsatt og hedret nasjonalt og internasjonalt.

Salamatu Kamara

Salamatu Kamara kan bookes på norsk og engelsk

Vis foredrag med Sally Kamara

Salamatu Kamara Konferansier

  • Leter du etter den perfekte konferansieren som virkelig kan løfte arrangementet ditt til nye høyder? Da er det på tide å oppdage Salamatu Kamara som din ideelle løsning!
  • Med Salamatu Kamara som konferansier får du en unik kombinasjon av inspirasjon, innsikt og en stemme som virkelig når ut til publikum.
  • Når du velger Salamatu Kamara som konferansier, får du ikke bare en profesjonell som styrer arrangementet med eleganse og autoritet, men også en inspirerende kraft som vil engasjere og motivere publikum. Hun vil sette tonen, skape en atmosfære fylt med energi og positivitet, og sørge for at deltakerne føler seg inkludert og verdsatt.
Uforpliktende forespørsel på Sally Kamara

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Sally Kamara