Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Gi ungdom kunnskapen og verktøyene til å møte utfordringer

Sofie Frøysaa

Sofie Frøysaa

Engasjert samfunnsdebattant, komiker, forfatter og foredragsholder kaster lys på tema andre ikke tør å snakke om.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Sofie Frøysaa

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Sofie Frøysaa er opprinnelig utdannet grunnskolelærer, men de fleste kjenner henne nok som komikeren som kan sette fyr på et hvert publikum, og som en stødig foredragsholder for flere av temaene hun brenner for.

Et foredrag med Sofie Frøysaa gir deg:

 • Konkrete verktøy til å håndtere vanskelige situasjoner, følelser og utfordringer.
 • Morsom og engasjerende balanse av alvorlige tema.
 • Ærlig innsikt i emner vi snakker for lite om.

Sofie Frøysaa er er komiker, foredragsholder, samfunnsdebattant og medforfatter av Jenteloven med Ulrikke Falch.

Sofie er brennende opptatt av likestilling og å forebygge, bevisstgjøre og utfordre elever. Unge blir ofte overlatt til seg selv og faller mellom to stoler. Da Sofie var på foredragturné ifbm Jenteloven, opplevde hun, uten unntak, at elever brant inne med spørsmål de ikke hadde fått utfordret eller besvart, hverken på skolen eller hjemme.

Sofie sitter derfor inne med et brennende engasjement for å ta opp tema andre synes det er vanskelig om. Hun blander humor med alvor, og underbygger lidenskap med faglig tyngde. Foredragene hennes vil gi unge kunnskapen og verkøyene de trenger til å møte utfordrende situasjoner.

Som komiker har Sofie turnert Norge rundt med soloshowet «Ambisiøs og deprimert», som handler om å vokse opp i Bibelbeltet med to mødre når man har Tourettes syndrom.

Vis foredrag med Sofie Frøysaa
Sofie Frøysaa foredrag

#Metoo i skolen

 • Seksuell trakassering er ikke bare noe som potensielt kan skje i arbeidslivet, det skjer også i klasserommet, i skolegården og etter skolen. Da er det viktig å vite hva seksuell trakassering er, hvordan angripe det — ta det på alvor og prate med elevene om det.
 • Prate om klarsoner i stedet for gråsoner, gjensidig samtykke, kjønnsidentitet, respekt, seksualitet og kjønnsroller. (Vi opplever helt klare forventninger til kjønn allerede før vi blir født, med lyserosa og lyseblå babyshowers).
 • Foredraget er ment å gi konkrete verktøy og økt kunnskap og bevisstgjøring.
Sofie Frøysaa foredrag

Evig pasient

 • En side av Sofie Frøysaa som kanskje ikke er like kjent, er at hun har vært pasient halve livet sitt.
 • Etter fem diagnostiseringer, inkludert feildiagnostiseringer, utallige behandlere og ulike behandlingsløp, sitter hun igjen med én diagnose og verdifulle erfaringer fra «systemet», som hun ønsker å dele med andre.
 • I foredraget Evig Pasient, byr Sofie på både humor og alvor, når hun deler sin personlige historie og kommer med konkrete «do’s and dont’s» som hun håper andre kan dra nytte av.
 • Hva gjør man i møte med en psykolog som gir deg opp? Hvordan svarer man når en arbeidsgiver spør om det store hullet i CV-en, som følge av psykisk sykdom? Og hvordan forholder man seg til egen identitet, med ulike diagnostiseringer?
 • Evig Pasient er et foredrag som passer for deg som jobber innen helse- eller med barn og unge, for deg som er i en lignende situasjon- eller er pårørende, eller for alle som er enig i at livet kan være forbanna tøft innimellom.
  Uforpliktende forespørsel på Sofie Frøysaa

  Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Eller ring til oss på

  Tlf: 911 16 989

  Foredragsemner med Sofie Frøysaa