Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Fantastisk innsikt fra en lang og innholdsrik karriere

Therese Johaug foredrag

Therese Johaug

Therese Johaug har skapt noen av de største øyeblikkene i norsk skihistorie. Hør hennes historie, om hvordan hun har snudd motgang til suksess!

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Therese Johaug

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Therese

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Tidligere toppidrettsutøver og Olympiske Mester, Therese Johaug, har nylig lagt opp som langrenns utøver, men trener fortsatt aktivt hver dag, og er opptatt av å spre treningsglede og god energi. Therese er kjent for sin unike dualitet, der rå viljestyrke møter sofistikert femininitet, kombinert med et herlig nedpå sosialt vesen.

Et foredrag med Therese Johaug gir deg:

  • En unik innsikt i hvordan det er å være toppidretsutøver
  • Verdifull kunnskap om det å skape en vinnerkultur
  • Et interessant foredrag som vil inspirere og motivere på alle plan

Therese Johaug er en norsk langrennsløper som regnes blant de beste skiløperne i historien. Hun har vunnet 14 VM-gull og fire OL-gull og har i alt 25 medaljer i OL og VM og 82 individuelle seire i verdenscupen. Hun har også vunnet Tour de Ski sammenlagt tre ganger. Hun har 17 individuelle NM-gull i langrenn og to NM-gull i friidrett, på 10 000 meter og terrengløp. Johaug avsluttet sin karriere på landslaget våren 2022.

Høsten 2016 testet hun positivt på den anabole steroiden klostebol og ble suspendert i 18 måneder. Hun mistet da VM i Lahtis 2017 og OL i Pyeongchang året etter. Med en enorm viljestyrke kjempet hun seg tilbake til toppen og avsluttet karrieren med OL gull i Beijing.

Therese Johaus deler raust sine erfaringer, for å bidra til mer mangfold og kanskje noen andre «input» på hva som kan være til inspirasjon og motivasjon for å oppnå ønskede mål. Hun har opplevd både store oppturer og vanskelige nedturer som idrettsutøver, og sitter på en erfaringsbank som gir verdifull innsikt og veiledning for andre.

I 2022 gav Therese Johaug ut biografien Hele historien med Anders Skjerdingstad som medforfatter. 

Vis foredrag med Therese Johaug
Therese Johaug foredrag

Hele historien

Therese Johaug deler raust fra sin lange, innholdsrike karriere. Fra gjennombruddet da hun tok NM-bronse i skiatlon som 19-åring i 2007 til hun ble OL-dronning med tre gull i Beijing sist vinter. Et foredrag som definitivt gir inspirasjon og motivasjon til å oppnå det man ønsker!

  • Hvor viktig er mental styrke?
  • Det er ikke «bare» mye trening som skal til for å best
  • Hvordan skape vinnerkultur
  • Hvordan reise seg etter å ha møtt motgang

Therese Johaug - Hele historien

Bli med på innsiden av Norges mest oppsiktsvekkende idrettsliv. Therese Johaug har skapt noen av de største øyeblikkene i norsk skihistorie. Ingen glemmer hvordan hun blir verdensmester i Holmenkollen under VM i 2011, og etterpå kaster seg rundt halsen til Kong Harald. Heller ikke pressekonferansen hvor hun gråtkvalt forteller om at hun har avlagt en positiv dopingprøve etter bruk av sårsalven Trofodermin. Eller gullmedaljen i OL i Beijing hvor hun reiser seg som en fugl føniks. Vi følger Therese fra oppveksten i Dalsbygda, gjennom karrieren og dopingsaken, til det utrolige comebacket hvor hun befester sin posisjon som en av skihistoriens aller største stjerner. I denne boka får du den utilslørte sannheten. Dette er Thereses historie. Hele historien.

Les mer/kjøp her
Uforpliktende forespørsel på Therese Johaug

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Therese Johaug