Lasting innhold ...

Tomas Myklebust

Tomas Myklebust

Psykolog med spesialisering i klinisk nevropsykolog - en faglig sterk foredragsholder som er full av energi på scenen!

Tomas Myklebust er hjernespesialist. I foredrag sine snakker han om de mange spennende sidene ved hjernen, og hvilke endringer vi kan gjøre i livene våre for at den skal kunne fungere best mulig.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Tomas Myklebust avslører hvordan vi med enkle grep kan få hjernen vår til å fungere bedre, hva elementer som søvn og fysisk trening, trening, kosthold og vaner har å si for hjernen, samt hvordan vi kan få det bedre, og prestere bedre, både mentalt og fysisk.

Han er utdannet klinisk psykolog med spesialisering i klinisk nevropsykologi og pedagogikk, og har lang erfaring som nevropsykolog og mental trener innen næringsliv og toppidrett. Tomas bruker eksempler både fra idretten, næringslivet og arbeidet sitt ved Ullevål sykehus i foredragene.

I foredragene formidler han kunnskap om hjerneforskning på en forståelig og engasjerende måte. Han leverer levende skildringer krydret med nevrovitenskapelig historie, idrettshistorie og fascinerende kasusbeskrivelser, sammen med kjente og ukjente hjernemyter og hva vitenskapen faktisk sier om dem.

Tomas jobber til daglig ved klinikk for nevrofag ved Ullevål universitetssykehus. Han har også flere års arbeidserfaring med mental trening og prestasjonsutvikling innenfor toppidrett og næringsliv.

Tomas Myklebust foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Tomas Myklebust foredrag

  Vi er arkitekten bak vår egen hjerne

  • I hundrevis av år har vi vært relativt uvitende om våre muligheter til å påvirke vår egen hjerne. Vi hadde ingen anelse om at hjernene våre er i konstant endring som en respons på våre egne handlinger og holdninger, og at endringene skjer lynraskt hver eneste dag. Vi har lenge trodd at hjernen vår er konstant og begrenset av genetiske faktorer. Nå vet vi hvor langt dette er fra sannheten!
  • Den menneskelige hjerne er i konstant forandring, hver dag, så lenge vi lever. Den endrer sin struktur, sitt nettverk, sin kjemiske sammensetning og antallet hjerneceller som et resultat av alt vi gjør, erfarer, tenker og tror på. Dette kalles nevroplastisitet. Vi har evnen til å holde hjernen vår effektiv og i stand til å lære nye ting hele livet, dersom vi beskytter den mot skadelige vaner og stimulerer den på riktig måte.
  • Med utgangspunkt i sin unike erfaring og moderne hjerneforskning gir Tomas Myklebust deg og dine medarbeidere kunnskapen, verktøyene og motivasjonen til å øke din egen kapasitet, motivasjon og glede i hverdagen.

   

  Tomas Myklebust foredrag

  Vår sosiale hjerne

  • Vi mennesker er sosiale vesener. Nesten halvparten av hjernen vår, frontallappene, har utviklet seg som en konsekvens av vårt komplekse sosiale univers. Det å være menneske og å forholde seg til forskjellige individer, på forskjellige arenaer, i forskjellige settinger, i forskjellige kulturer, på bakgrunn av egen og andres variasjon i humør og dagsform er eksepsjonelt krevende. Derfor har hjernen laget seg noen snarveier. De gjør oss i stand til å vurdere sosiale situasjoner og andre mennesker ekstremt effektivt, men stort sett feilaktig.
  • Ved hjelp av sosialpsykologiske eksperimenter og eksempler illustreres hvordan vår sosiale hjerne fungerer, på godt og vondt.

   

  Tomas Myklebust foredrag

  Mental hjernetrim

  • Hjernen er som en muskel – den er enormt trenbar. De fleste av oss har et forhold til fysisk trening, men de færreste kjenner elementene i mental trening.
  • Gjennom å bruke prinsipper fra toppidrett og prestasjonsmiljøer, kombinert med kunnskap om hjernen vår, får du oppskriften på hvordan du kan trene din egen hjerne til å klare ting du aldri trodde var mulig.
  • Se hvordan mental trening kan endre genene dine, og videreføre dine evner til neste generasjon. I dette foredraget går vi hele veien fra mentaltrening via nevroplastisitet til epigenetikk, og du får bli med!
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Tomas Myklebust

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Tomas Myklebust