Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Avslører hvordan vi med enkle grep kan få hjernen vår til å fungere bedre

Tomas Myklebust

Tomas Myklebust

Hjernespesialist som snakker spennende og forståelig om hvordan du kan få et bedre liv ved å ta vare på hjernen.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

«Tomas leverte et topp foredrag. Han var trygg på faget, seg selv og menneskene han møtte. Han var levende og ekte og full av energi. Gode poenger, lettfattelig spekket med humor. Terningkast 6.»

May Ruud Tennebø, Innkjøper - MHWirth Filosofi og litteraturgruppe Vis alle referanser

Et foredrag med Tomas Myklebust gir deg:

  • Enkelt og konkret budskap om hvordan du kan få et bedre liv ved å ta vare på hjernen.
  • Foredragsholder med bred faglig kompetanse, spesialist på sitt område.
  • Fagstoff gjort spennende og lett tilnærmelig.
Uforpliktende forespørsel på Tomas Myklebust

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Tomas

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Tomas Myklebust er hjernespesialist. I foredrag sine snakker han om de mange spennende sidene ved hjernen, og hvilke endringer vi kan gjøre i livene våre for at den skal kunne fungere best mulig.

Et foredrag med Tomas Myklebust gir deg:

  • Enkelt og konkret budskap om hvordan du kan få et bedre liv ved å ta vare på hjernen.
  • Foredragsholder med bred faglig kompetanse, spesialist på sitt område.
  • Fagstoff gjort spennende og lett tilnærmelig.

Tomas Myklebust avslører hvordan vi med enkle grep kan få hjernen vår til å fungere bedre, hva elementer som søvn og fysisk trening, trening, kosthold og vaner har å si for hjernen, samt hvordan vi kan få det bedre, og prestere bedre, både mentalt og fysisk.

Han er utdannet klinisk psykolog med spesialisering i klinisk nevropsykologi og pedagogikk, og har lang erfaring som nevropsykolog og mental trener innen næringsliv og toppidrett. Tomas bruker eksempler både fra idretten, næringslivet og arbeidet sitt ved Ullevål sykehus i foredragene.

I foredragene formidler han kunnskap om hjerneforskning på en forståelig og engasjerende måte. Han leverer levende skildringer krydret med nevrovitenskapelig historie, idrettshistorie og fascinerende kasusbeskrivelser, sammen med kjente og ukjente hjernemyter og hva vitenskapen faktisk sier om dem.

Hvordan kan vi selv være med på å påvirke den? Hva sier vitenskapen? Tomas Myklebust gir deg enkle og konkrete svar på hvordan du kan få et bedre liv ved å ta vare på hjernen.

Tomas jobber til daglig ved klinikk for nevrofag ved Ullevål universitetssykehus. Han har også flere års arbeidserfaring med mental trening og prestasjonsutvikling innenfor toppidrett og næringsliv.

Tomas Myklebust kan også levere kurs innenfor samme tematikk som han holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Tomas Myklebust holder foredrag på norsk eller engelsk.

Vis foredrag med Tomas Myklebust
Tomas Myklebust foredrag

Hvil deg Sterk

På samme måte som musklene trenger hvile for å bli sterkere, trenger hjernen hvile for å bli smartere. Likevel går vi stort sett gjennom dagen uten å ta hensyn til dette. I dette foredraget får du lære hvordan du kan øke din kreativitet, bedre problemløsningsevnen, redusere stress og forbedre nattesøvnen gjennom effektiv hjernehvile.

Tomas Myklebust foredrag

Uro

Uro er en av våre mest grunnleggende følelser. Indre uro kan vere en kilde til kraft og styrke, men den kan også lamme oss fullstendig. I dette foredraget får du lære mer om hvor vår indre uro kommer fra og hvordan du kan føle deg tryggere og roligere.

Tomas Myklebust foredrag

Søvn

Søvn er en av de viktigste faktorene for å skape gode prestasjoner, både mentalt og fysisk. Nøkkelen til bedre søvn er ikke å nødvendigvis å sove mer, men å sove bedre. I dette foredraget får du lære hvorfor vi sover, hvordan søvnen påvirker oss, og ikke minst, hvordan du kan bli god til å sove.

Tomas Myklebust foredrag

Bli arkitekten bak din egen hjerne

Den menneskelige hjerne er i konstant forandring, hver dag, så lenge vi lever. Den endrer sin struktur, sitt nettverk, sin kjemiske sammensetning og antallet hjerneceller som et resultat av alt vi gjør, erfarer, tenker og tror på. Dette kalles nevroplastisitet. Gjennom dette foredraget får du lære hvordan du kan påvirke disse prosessene, slik at du får en sunn og effektiv hjerne hele livet.

Tomas Myklebust foredrag

Selvfølelse og selvtillit

Selvfølelse er et uttrykk for hvilken verdi vi gir oss selv som menneske. Hva vi tenker om oss selv og vår egen evne til å møte livet, er avgjørende for hvordan vi har det og hvordan vi presterer. I dette foredraget får du lære mer om selvfølelse og selvtillit, og hvordan du kan bli litt tryggere i deg selv.

Tomas Myklebust foredrag

Vår sosiale hjerne

Nesten halvparten av hjernen vår, frontallappene, har utviklet seg som en konsekvens av at vi er sosiale vesener. Det å være menneske og å forholde seg til forskjellige individer, på forskjellige arenaer, i forskjellige settinger er enormt krevende. Derfor har hjernen laget seg noen snarveier. De gjør oss i stand til å vurdere sosiale situasjoner og andre mennesker ekstremt effektivt, dersom vi er bevisste på hvordan.

Tomas Myklebust foredrag

Mål og mening

Hjernen elsker rutine, men den endres også kontinuerlig som et resultat av alt vi gjør, erfarer, tenker og tror på. Uten målsetninger, retning eller motivasjon blir hjernen et passivt resultat av omgivelsene våre. Ved å bli mer bevisst på egne målsetninger og hvordan du når dem, vil du påvirke både deg selv og omgivelsene dine i positiv retning. Lær mer om hvordan du kan sette deg gode mål og å etablere den nødvendige motivasjonen for å nå dem.

Tomas Myklebust foredrag

Hvordan skape et vinnerlag

If everyone is moving forward together, then success takes care of itself.

  – Henry Ford –

Når man skal skape noe sammen, er individuelle prestasjoner alene ikke nok. For å vinne som et lag, må man jobbe som et lag. I dette foredraget får du lære hvordan grunnleggende elementer som respekt, tillit og felles motivasjon kan bidra til å skape et vinnerlag.

Tomas Myklebust kurs

Kurs

  • Tomas Myklebust kan også levere kurs innenfor samme tematikk som han holder foredrag om. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Referanser

«Tomas leverte et topp foredrag. Han var trygg på faget, seg selv og menneskene han møtte. Han var levende og ekte og full av energi. Gode poenger, lettfattelig spekket med humor. Terningkast 6.»

May Ruud Tennebø, Innkjøper

MHWirth Filosofi og litteraturgruppe

"Tomas leverte både faglig og personlig. Meget dyktig foredragsholder. En engasjerende og spennende person som jeg varmt kan anbefale."

Avdelingsdirektør Jonny Johansen

Oslo Pensjonsforsikring AS

"Supert foredrag fra en engasjert mann. Anbefales!"

Dr Bente Talseth-Palmer

Helse Møre og Romsdal HF

"Veldig bra foredraget. Vi sendte et evalueringsskjema til deltagerne, og de var unisont veldig fornøye, nesten bare score på 9 og 10. Denne kommentarene er dekkende for mange av kommentarene "Veldig spennende tema, engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Ikke et kjedelig øyeblikk" Vi spurte også om Hva ville gjort foredraget enda bedre? Her var det mange som svaret Ingen ting! men to-tre hadde kommentarer av typen "Kanskje delt inn den ene figuren i de delene av hjernen han nevnte.""

Kristin Hoffart, Prosessutvikler

Storebrand

"Thomas er en dyktig fagperson og en engasjerende foredragsholder. Tiden fløy!"

Signe Norbotten, Lokallagsleder

Utdanningsforbundet Haugesund

"Interessant og morsomt foredrag. Fikk de som hørte på til å le. Skulle gjerne ønske han tok imot spørsmål på slutten."

Elisabeth Christensen, Fagansvarlig

Bjørnegildet, Realistforeningen

Det var veldig god tilbakemelding på Tomas sitt foredrag i går. Han traff publikumet med en relevant vinkling av sitt hovedtema.

Morten Skjelbred

Nord Universitet

Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på foredraget! Siden vi var en liten gruppe ble det en del diskusjoner og tilbakemeldinger underveis som gjorde at det ikke bare ble en enveis kommunikasjon og det ble godt tilpasset vår gruppe. Har kun fått en tilbakemelding fra en som hadde ønsket seg mer eksempler fra foredragsholderns arbeid.

Sissel Eikvar, Overingeniør

UiO

Vi er veldig fornøyd med foredraget. Vi fikk svært gode tilbakemeldinger fra deltagerne. Et interessant foredrag som ble formidlet på en forståelig og engasjerende måte.

Mette Kolvik

Sparebanken Møre

Interessant foredrag, og Tomas har en veldig god formidlingevne. Fikk masse gode tilbakemeldinger fra kollegaer.

Rikke Holler

Discovery Networks

Vi er veldig godt fornøyd med foredraget om søvn. Tomas er dyktig og har en god formidlingsevne. Løs og ledig og det er veldig positivt at han ikke bruker en presentasjon. Normalt kommer det ikke så mange spørsmål fra ansatte, men denne gangen måtte vi kutte før han fikk svart på alle og det er veldig positivt at han klarte å skape engasjement:)

Christine Langbråthen

Computas AS

Tomas ga oss et veldig flott foredrag, og alle gjestene kom med gode tilbakemeldinger i etterkant. Tomas var morsom, kunnskapsrik og avslappet på scenen, og han hadde forberedt seg godt. Foredraget var tilpasset publikummet og tematikken for dagen på en utmerket måte!

Nina Helen Johansen

Montessori Norge

Imponerende. Veldig konsistent. Ulike deler dro oppmerksomheten i samme retning, og man fikk bruk for alle delene i totalinntrykket.

Petter Ole Kopperstad

Fosnavåg konserthus

Foredraget var kjempefint bygd opp. Det startet med en vits, da var vi våkne nok til å bli realitetsorientert! Utrolig lærerikt, bruk av eksempler fester seg, humor. Tok hensyn til at det var en del ungdom der og koblet temaet opp i mot psykisk helse. Veldig kunnskapsrik og formidler godt, i tillegg til å være en skikkelig fin fyr. Tomas tok seg tid til en spørsmålsrunde og var veldig konkret i svarene sine- kjempebra!

Janniche Sæther Ottesen

Flatanger kommune
Uforpliktende forespørsel på Tomas Myklebust

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Tomas Myklebust
Tomas Myklebust

4.75 ut av 5 stjerner

«Tomas leverte et topp foredrag. Han var trygg på faget, seg selv og menneskene han møtte. Han var levende og ekte og full av energi. Gode poenger, lettfattelig spekket med humor. Terningkast 6.»

May Ruud Tennebø, Innkjøper - MHWirth Filosofi og litteraturgruppe Vis alle referanser

Foredragsemner med Tomas Myklebust