Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Søvn

Foredragsholdere om søvn

Opplever du at du er uopplagt i løpet av dagen, at du ofte er syk og at du har problemer med å holde konsentrasjonen? Dette kan være på grunn av problemer med søvn. 

Alle burde ha god søvn, ikke kun syvsoverne. Søvnmangel har en rekke negative konsekvenser, både psykisk og fysisk. Med dette følger en rekke uheldige utfall både for privatliv og arbeidsliv, og det er derfor viktig at søvn blir tatt seriøst, både av den enkelte og bedrifter. 

Book en av våre søvneksperter fra utvalget under.

Book en foredragsholder om søvn

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om søvn. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om søvn

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om søvn. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Alle forelesere om søvn (8)

Hjelp meg å velge

Om emnet: Søvn

Søvn

Vi kan ikke klare oss uten søvn i lengden. Men hvor mye søvn den enkelte har bruk for er fortsatt uklart og ser ut til å variere fra person til person. 

Vi hører ofte ekspertene si: sov godt! Men å oppnå god og dyp søvn er ikke alltid så enkelt. Vi fortjener, og trenger, alle sammen å sove godt, hvis ikke blir det vanskelig å opprettholde trivselen og arbeidsgleden. Derimot kreves det mye mer enn kun det riktige soverommet for å få sove godt om natten. Det som er helt sikkert er at hvis vi over lengre tid ikke får nok søvn har den en rekke negative konsekvenser. Vi mister fokus og evnen til innlæring blir dårligere. Søvnvansker fører til psykisk stress og det er vanlig å bli mer irritabel og mindre sosialt aktiv. Det vil også kunne føre til fysiske konsekvenser som vektøkning, økt blodsukker og svekket immunforsvar. 

I en organisasjon er det derfor veldig viktig at man tar høyde for medarbeiderens søvnmangel. Spesielt i yrker hvor det er nattevakter og det kan påvirke de ansattes søvnmønster i stor grad. 

Foredrag om søvn kan ta utgangspunkt i søvnens funksjon eller drømmer. De kan se på medisinske studier av søvn, eller konsekvenser av manglende eller for lite søvn. Foredragsholderne kan være medisinske eksperter, helsefagsarbeidere eller personer som har en personlig historie med søvnproblem. Uansett hvilket fokus foredraget tar vil dere lære masse om søvn og få konkrete redskaper til å forbedre egne søvnvaner.

Forespørsel om pris og dato