Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Søvn

Foredragsholdere om søvn

Opplever du at du er uopplagt i løpet av dagen, at du ofte er syk og at du har problemer med å holde konsentrasjonen? Dette kan være på grunn av problemer med søvn. 

Alle burde ha god søvn, ikke kun syvsoverne. Søvnmangel har en rekke negative konsekvenser, både psykisk og fysisk. Med dette følger en rekke uheldige utfall både for privatliv og arbeidsliv, og det er derfor viktig at søvn blir tatt seriøst, både av den enkelte og bedrifter. 

Book en av våre søvneksperter fra utvalget under.

Book en foredragsholder om søvn

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om søvn. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om søvn

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om søvn. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Alle forelesere om søvn (14)

Hjelp meg å velge
no-image

Naeem Zahid

Naeem Zahid kombinerer ekspertise i medisin og ledelse for å levere innsiktsfulle og engasjerende foredrag. Få innsikt i hvordan teknologi og AI kan revolusjonere helsevesenet.

...

no-image

Hallgeir Martinsen

Med en mastergrad i coaching- og psykologi kombinert med en lang toppidrettskarriere som en av landets raskeste menn får du servert faglig kunnskap på en praktisk, energisk og lett forståelig måte.

...

no-image

Igor Dunderovic

Dramatiker, komiker og sivilingeniør, kjent for sine harselerende betraktninger av Norge og norsk flerkultur.

...

no-image

Veronica Tisløv-Rømo

Med smittende latter og spennende livshistorier deles dype innsikter som inspirerer mennesker til å hente ut sitt fulle potensial.

...

no-image

Linnéa Myhre

Linnéa er influencer, podcaster og forfatter og har vært i norsk rampelys i over ti år. Hun har brukt det siste året på å fordype seg i søvn og har funnet sin oppskrift på hvordan sove godt

...

no-image

Torkil Færø

Lege, fotograf og bestselgende forfatter av Kamerakuren og Pulskuren.

...

no-image

Tore Petterson

Tore er en levende foredragsholder som på en gripende og humoristisk måte tar opp temaer som relasjoner, annerledeshet, stigmatisering, omtanke og empati.

...

no-image

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen er en folkekjær artist, med flere priser og en stor fanskare. Nå forteller han åpent og ærlig om egen sårbarhet og viktigheten av åpenhet, og det å tørre å gripe inn.

...

no-image

Eirik Mortensen

Med tankevekkende foredrag, kombinerer Eirik Mortensen humor og alvor for å inspirere til livsmotivasjon og arbeidsglede. Hans unike historie og perspektiv på livet etterlater ingen uberørt.

...

no-image

Daniel Osen

Erfaren og engasjerende formidler som gir deg verktøy til å skape mer motivasjon i hverdagen.

...

no-image

Niels Christian Geelmuyden

Kjent forfatter og skribent som med unik talerevne holder både underholdende og tankevekkende foredrag eller kåserier.

...

no-image

Johannes Ørbeck-Nilssen

Lege, mentor og filosof med foredrag om blant annet helse, kropp, hjerne og psyke, og hvordan vi kan leve meningsfulle liv.

...

no-image

Tomas Myklebust

Hjernespesialist som snakker spennende og forståelig om hvordan du kan få et bedre liv ved å ta vare på hjernen.

...

no-image

Samuel Massie

Lær hvordan Samuel Massie bruker positivitet og utholdenhet til å forvandle livets nedturer til triumfer, et foredrag om mental helse som vil motivere og inspirere alle.

...

Søvn
Søvn
5 av 5 stjerner

"Supert! Blide og hyggelige og følger opp!"

DNB Eiendom AS

Om emnet: Søvn

Søvn

Vi kan ikke klare oss uten søvn i lengden. Men hvor mye søvn den enkelte har bruk for er fortsatt uklart og ser ut til å variere fra person til person. 

Vi hører ofte ekspertene si: sov godt! Men å oppnå god og dyp søvn er ikke alltid så enkelt. Vi fortjener, og trenger, alle sammen å sove godt, hvis ikke blir det vanskelig å opprettholde trivselen og arbeidsgleden. Derimot kreves det mye mer enn kun det riktige soverommet for å få sove godt om natten. Det som er helt sikkert er at hvis vi over lengre tid ikke får nok søvn har den en rekke negative konsekvenser. Vi mister fokus og evnen til innlæring blir dårligere. Søvnvansker fører til psykisk stress og det er vanlig å bli mer irritabel og mindre sosialt aktiv. Det vil også kunne føre til fysiske konsekvenser som vektøkning, økt blodsukker og svekket immunforsvar. 

I en organisasjon er det derfor veldig viktig at man tar høyde for medarbeiderens søvnmangel. Spesielt i yrker hvor det er nattevakter og det kan påvirke de ansattes søvnmønster i stor grad. 

Foredrag om søvn kan ta utgangspunkt i søvnens funksjon eller drømmer. De kan se på medisinske studier av søvn, eller konsekvenser av manglende eller for lite søvn. Foredragsholderne kan være medisinske eksperter, helsefagsarbeidere eller personer som har en personlig historie med søvnproblem. Uansett hvilket fokus foredraget tar vil dere lære masse om søvn og få konkrete redskaper til å forbedre egne søvnvaner.

Forespørsel om pris og dato