Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Søvn

Foredragsholdere om søvn

Opplever du at du er uopplagt i løpet av dagen, at du ofte er syk og at du har problemer med å holde konsentrasjonen? Dette kan være på grunn av problemer med søvn. 

Alle burde ha god søvn, ikke kun syvsoverne. Søvnmangel har en rekke negative konsekvenser, både psykisk og fysisk. Med dette følger en rekke uheldige utfall både for privatliv og arbeidsliv, og det er derfor viktig at søvn blir tatt seriøst, både av den enkelte og bedrifter. 

Book en av våre søvneksperter fra utvalget under.

Book en foredragsholder om søvn

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om søvn. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om søvn

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om søvn. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Alle forelesere om søvn (6)

Hjelp meg å velge
no-image

Niels Christian Geelmuyden

Kjent forfatter og skribent som med unik talerevne holder både underholdende og tankevekkende foredrag eller kåserier.

...

no-image

Gaute Grøtta Grav

Utover å være kjent fra TV som programleder og programskaper brenner denne foredragsholderen for det gode friluftslivet.

Gaute Grøtta Grav snakker motivert og engasjert om alt fra digital avrusning, friluftsliv, prestasjonskultur og veien til et godt...

no-image

Johannes Ørbeck-Nilssen

Lege og mentor i alle livets arenaer med foredrag om blant annet konflikthåndtering, lederskap og relasjoner.

Johannes Ørbeck-Nilssen er lege og mentor i alle livets arenaer. Han tilbyr foredrag både for næringslivet og privatpersoner om blant annet konflikthåndtering, lederskap og...

no-image

Tomas Myklebust

Hjernespesialist som snakker spennende og forståelig om hvordan du kan få et bedre liv ved å ta vare på hjernen.

Tomas Myklebust er hjernespesialist. I foredrag sine snakker han om de mange spennende sidene ved hjernen, og hvilke endringer vi kan gjøre i livene våre for at den skal kunne fungere best...

no-image

Samuel Massie

Han snudde livet sitt opp ned, erobret hele verden og skrev en bok om det. Bli inspirert til å ta ansvar for eget liv!

Samuel Massie er den bergenske sjarmøren fra Skal Vi Danse. Han ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem. Book et gripende foredrag om mestring, målbevissthet og menneskets evne til...

no-image

Chris MacDonald

Med bakgrunn innen treningsfysiologi og sportspsykologi holder denne helseguruen svært motiverende foredrag.

Det er ikke uten grunn Chris MacDonald er etterspurt som foredragsholder. Han får fantastiske tilbakemeldinger på foredragene som både treffer og inspirerer tilhørerne. Du får en helt spesiell opplevelse hvor humor og motivasjon er i...

Søvn
Søvn
5 av 5 stjerner

"Veldig fornøyd med servicen gjennom hele løpet."

Direktoratet for økonomistyring

Om emnet: Søvn

Søvn

Vi kan ikke klare oss uten søvn i lengden. Men hvor mye søvn den enkelte har bruk for er fortsatt uklart og ser ut til å variere fra person til person. 

Vi hører ofte ekspertene si: sov godt! Men å oppnå god og dyp søvn er ikke alltid så enkelt. Vi fortjener, og trenger, alle sammen å sove godt, hvis ikke blir det vanskelig å opprettholde trivselen og arbeidsgleden. Derimot kreves det mye mer enn kun det riktige soverommet for å få sove godt om natten. Det som er helt sikkert er at hvis vi over lengre tid ikke får nok søvn har den en rekke negative konsekvenser. Vi mister fokus og evnen til innlæring blir dårligere. Søvnvansker fører til psykisk stress og det er vanlig å bli mer irritabel og mindre sosialt aktiv. Det vil også kunne føre til fysiske konsekvenser som vektøkning, økt blodsukker og svekket immunforsvar. 

I en organisasjon er det derfor veldig viktig at man tar høyde for medarbeiderens søvnmangel. Spesielt i yrker hvor det er nattevakter og det kan påvirke de ansattes søvnmønster i stor grad. 

Foredrag om søvn kan ta utgangspunkt i søvnens funksjon eller drømmer. De kan se på medisinske studier av søvn, eller konsekvenser av manglende eller for lite søvn. Foredragsholderne kan være medisinske eksperter, helsefagsarbeidere eller personer som har en personlig historie med søvnproblem. Uansett hvilket fokus foredraget tar vil dere lære masse om søvn og få konkrete redskaper til å forbedre egne søvnvaner.

Forespørsel om pris og dato