Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Hennes store hjertesak er å inspirere andre til å ta aktivt sosialt ansvar

Tone Lise Forbergskog

Tone Lise Forbergskog

En erfaren, vellykket entreprenør og produktutvikler. Lær om å lykkes med utvikling, entreprenørskap og sosialt ansvar.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Tone Lise appellerer til de unge og hennes foredrag er alltid inspirerende: hun er et levende eksempel på at entreprenørskap er spennende og en attraktiv levevei. Vi har alltid fått svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne etter Tone Lises inspirasjonsforedrag, og det er en fornøyelse å samarbeide med henne.»

Wench Wærner, kommunikasjonsansvarlig - Ungt Entreprenørskap Vis alle referanser

Et foredrag med Tone Lise Forbergskog gir deg:

 • Inspirerende og øyneåpnende vinkler på entreprenørskap.
 • Formidler som gjør fagstoff spennende og tilgjengelig for alle.
 • Verktøy til videre vekst og utvikling.
Uforpliktende forespørsel på Tone Lise Forbergskog

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Tone

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Tone Lise Forbergskog har over 28 års erfaring som entreprenør, produktutvikler og foredragsholder. Hun brenner for tema som hvordan lykkes som entreprenør, ledelse med hjertet og aktivt sosialt ansvar.

Et foredrag med Tone Lise Forbergskog gir deg:

 • Inspirerende og øyneåpnende vinkler på entreprenørskap.
 • Formidler som gjør fagstoff spennende og tilgjengelig for alle.
 • Verktøy til videre vekst og utvikling.

Tone Lise er en engasjerende foredragsholder som snakker fra hjertet, deler raust av sine erfaringer og verktøy, og legger gjerne inn både dialog og håndmassasje i sine foredrag. Hun holder også workshops der deltagerne jobber med sin egen bedrift i tillegg til personlige utvikling – gjennom praktiske øvelser.

20 år gammel startet Tone Lise sin første neglsalong i Oslo og fire år senere grunnla hun Tone Lise Akademiet A/S, Norges eneste profesjonsskole i negldesign og make-up. Produktutvikling har hun holdt på med helt siden starten, og foruten egne merker som TL Design neglelakk og TL Spa Design har hun bidratt i produktutviklingsprosessen til en rekke andre merker.

Tone Lise jobber i dag som rektor og daglig leder for Tone Lise Akademiet og er deleier og strategisk partner i TL salongene. Hun er i tillegg Senior Leader ved Anthony Robbins Company, og har assistert ved flere av hans arrangementer.

Hennes store hjertesak er å inspirere andre til å ta aktivt sosialt ansvar – og jobbe for noe som er større enn en selv. Fokus skiftes fra hva man kan få – til hva man kan gi.

Selv har hun i over ti år engasjert seg for å hjelpe kvinner utsatt for menneskehandel. En suksessfull salgskampanje i 2005 frontet av seks norske kjendiskvinner skaffet både penger og publisitet til dette arbeidet. I samarbeid med en rekke organisasjoner er engasjementet videreført gjennom et eget prosjekt som tilbyr ofre for menneskehandel utdannelse og en ny start.

Nå er Tone Lise i gang med et nytt prosjekt, som innbefatter bl.a. bokutgivelse og gratis utdanning til utsatte kvinner på Zanzibar. Boken Dream Big – Take no shit! kom i oktober 2017.

Tone Lises foredrag er basert på hennes egen brede erfaring og konkrete kunnskap. Foredragene er inspirerende, og byr på praktiske råd, konkrete verktøy. Øvelser med dialog og refleksjon kan legges inn om ønskelig. Foredragene varer i en til to timer, og tilpasses kundens behov, mål og målgruppe.

Tone Lise tilbyr også praktiske workshops med inspirasjon og konkrete råd og verktøy. Deltagerne jobber med sin egen bedrift og personlige utvikling gjennom praktiske øvelser. Varighet er fra tre timer til to dager. Foredrag og workshops kan utvikles etter spesielle ønsker, og kan holdes på norsk eller engelsk.

Vis foredrag med Tone Lise Forbergskog
Tone Lise Forbergskog foredrag

Dream Big - Take no shit! (Min entreprenørskapshistorie)

 • Fra Båtsfjord i Finnmark til Los Angeles og Oslo, gründerskap og produktutvikling, opp- og nedturer.
 • Tone Lises historie viser hvordan det er mulig å lykkes om du virkelig vil, hva som kreves, og gir både inspirasjon og konkrete råd til deg som tenker på – eller har startet egen bedrift.
Tone Lise Forbergskog foredrag

Hva kreves for å lykkes som entreprenør?

 • Kun 20 % av oppstartede firmaer i Norge overlever de første fem årene. Og det handler ikke bare om å overleve, men å leve – et godt liv.
 • Tone Lise gjennomgår de viktigste prosessene og hva som skal til for at du styrer bedriften, og at ikke den styrer deg.
Tone Lise Forbergskog foredrag

Dream Big - hvordan virkeliggjøre drømmene dine?

 • Mange drømmer om å starte egen bedrift, men det kreves mot for å tørre og følge drømmene. Tone Lise har fulgt mange drømmer, de fleste suksessfulle, men noen falt til jorden.
 • Hvordan setter du i gang, hva skal til for å virkeliggjøre drømmene dine?
Tone Lise Forbergskog

Ta kontroll over din kalender – få kontroll over ditt liv

 • Det er ikke til å stikke under en stol at å lykkes som entreprenør krever mye arbeid. Derfor er det så essensielt at du klarer å ta vare på deg selv og dine nærmeste i prosessen!
 • Tone Lise lærer deg hvordan du tar kontroll over tiden, reduserer stress og får gjort det du skal uten å slite deg ut.
Tone Lise Forbergskog foredrag

Entreprenørskapsånden – vær god og bli god

 • En entreprenør arbeider ikke i et vakum. Vi er avhengig av hjelp, samarbeid eller kjøp av tjenester.
 • Nøkkelen til suksess ligger i å ikke ensidig tenke på hva vi kan få – men minst like mye på hva vi kan gi. Det er når vi kan skape vinn-vinn situasjoner at magien oppstår!
Tone Lise Forbergskog foredrag

Produktutvikling og markedsføring

 • Tone Lise har utviklet en rekke egne produkter og bidratt i utviklingen av enda flere. I foredraget deler hun sine erfaringer og beste råd.
 • Markedsføring er den andre siden av mynten, det hjelper ikke med et godt produkt om det ikke selger. Tone Lise har lang erfaring, og deler de grunnprinsippene hun jobber etter.
Tone Lise Forbergskog foredrag

Hvordan inspirere til kontinuerlig vekst og forbedring?

 • Tone Lise deler av sin snart 30 år lange erfaring som leder.
 • Hvordan være en stayer gjennom opp- og nedturer, beholde dine gode medarbeidere og kontinuerlig utvikle bedriften?
Tone Lise Forbergskog foredrag

Aktivt sosialt ansvar; hva og hvordan?

 • For å få sosiale tiltak til å bli noe mer enn eksterne prosjekter eller julegaver må de baseres på noe du virkelig brenner for, på det du er god på, og integreres i den daglige driften.
 • I dette foredraget forteller Tone Lise om sitt eget engasjement for kvinner utsatt for menneskehandel, og viktige prinsipper for hvordan lykkes.
Tone Lise Forbergskog workshop

DREAM BIG - Følg dine drømmer, sett deg mål og jobb mot dem (workshop)

 • Dette er en workshop for deg som er i startgropen med en forretningsidé eller et prosjekt.
 • Hvordan konkretisere drømmen til mål, og lage en plan for å nå dem?
 • I denne workshopen deler Tone Lise virkningsfulle metoder for målsetting og planlegging som du tar i bruk for din bedrift.
Tone Lise Forbergskog workshop

Start-ups; hvor skal jeg starte? (workshop)

 • På denne workshopen kommer du i gang med å lage din egen forretningsplan, får nyttige verktøy og en plan for veien videre for å realisere dine drømmer!
Tone Lise Forbergskog workshop

Hvordan være en ”stayer” og klare seg gjennom opp- og nedturer? (workshop)

 • Hvordan finne inspirasjon og arbeidsglede når du er sliten og lei?
 • Tone Lise går nærmere inn på de egenskapene du kan dyrke hos deg selv, og verktøy/metoder som vil hjelpe deg til å stå rustet og takle det som måtte komme.
Lise Forbergskog workshop

Hvordan ta kontroll over tidsbruken din? (workshop)

 • Å jobbe målrettet og bruke tiden riktig er helt essensielt om du skal lykkes profesjonelt og ta vare på privatlivet.
 • Her lærer du om prioriteringer, kalendersystemer og hvordan du best kan organisere dine gjøremål.
Tone Lise Forbergskog workshop

Aktivt sosialt ansvar; hva er din lidenskap? (workshop)

 • Tone Lises store lidenskap er å ta aktivt sosialt ansvar – å jobbe for noe større enn en selv.
 • Her får du sjansen til å utforske muligheter og ideer knyttet til din bedrift og det du brenner for – samt en plan for hvordan du tar ideene videre for å utgjøre en forskjell og jobbe med noe som er større enn deg selv.

Tone Lise Forbergskog video

 

Vis foredrag med Tone Lise Forbergskog

Referanser

“Hei Tone Lise! Her er en fabelaktig evaluering av deg. Du fikk også poengsum laaaangt over gjennomsnittet. Artig!! Takk for ditt bidrag. Det må vi si! Mandagsklem fra Tommy og Elisabeth. Kommentarer fra deltakerne: Engasjerende, samflærende og til ettertanke. Fantastisk bra!, Rørende, engasjerende og inspirerende!, Terningskast 7!, WOW! Det beste fra begge dager!, Fantastisk - liv og teori i samsvar. Flott oppfordring til oss alle!"

Elisabeth Munch-Ellingsen, Seniorrådgiver

Arbeids- og velferdsdirektoratet

«Tone Lise Forbergskog har gjennom flere år stilt opp som foredragsholder for Ungt Entreprenørskap. Gjennom Ungt Entreprenørskaps programmer, starter mellom 11 000 og 12 000 elever og studenter sine egne bedrifter som del av utdannelsen. Tone Lise appellerer til de unge og hennes foredrag er alltid inspirerende: hun er et levende eksempel på at entreprenørskap er spennende og en attraktiv levevei. Vi har alltid fått svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne etter Tone Lises inspirasjonsforedrag, og det er en fornøyelse å samarbeide med henne.»

Wench Wærner, kommunikasjonsansvarlig

Ungt Entreprenørskap

“Tone Lise Forbergskog har deltatt på flere arrangement organisert av Elevate, og vi har også holdt presentasjoner sammen. Hun er en fantastisk businesswoman med en historie og kunnskap som jeg unner mange å høre. For meg fremstår Tone Lise som en entreprenør med en sterk business teft. Jeg vil uten tvil anbefale Tone som foredragsholder.»

Petter Erik Nyvoll, entreprenør og eier

Elevate

«ROSA er et tiltak i regjeringens handlingsplan mot menneskehandel. Prosjektet yter bistand til ofre for menneskehandel i form av trygge oppholdssteder, informasjon, veiledning og oppfølging. ROSA innledet kort tid etter prosjektets oppstart i 2005 et samarbeid med Tone Lise Akademiet AS. Dette er en bedrift som har vist sosialt engasjement og tatt sosialt ansvar, noe som har vært av stor betydning for ROSAs arbeid. Vi har videre hatt stort utbytte av foredrag og faglige innspill fra Tone Lise Forberskog og andre ansatte ved Tone Lise Akademiet. Tone Lise Forberskog har holdt innlegg på ROSAs seminarer, i møte med myndigheter, organisasjoner og næringsliv.»

(Mildrid Mikkelsen, Leder

ROSA

«I forbindelse med informasjon til elevene om andre studietilbud har Hudpleieakademiet benyttet seg av samarbeidet og tjenestene til Tone Lose Akademiet ved Tone Lise Forbergskog. Tone Lise inspirerer og motiverer elevene til å fortsette å utvikle og studere videre slik at de har flere muligheter når de søker jobber etter endt utdannelse. Tone Lise er lett å samarbeide med, hun er organisert og forbereder seg godt. Elevene setter pris på den informasjonen de får. Tone Lise er veldig profesjonell, dyktig og motiverende.»

Veronika Skagen Olsen, rektor

Hudpleieakademiet
Uforpliktende forespørsel på Tone Lise Forbergskog

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Tone Lise Forbergskog
Tone Lise Forbergskog

4.75 ut av 5 stjerner

"Tone Lise appellerer til de unge og hennes foredrag er alltid inspirerende: hun er et levende eksempel på at entreprenørskap er spennende og en attraktiv levevei. Vi har alltid fått svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne etter Tone Lises inspirasjonsforedrag, og det er en fornøyelse å samarbeide med henne.»

Wench Wærner, kommunikasjonsansvarlig - Ungt Entreprenørskap Vis alle referanser

Foredragsemner med Tone Lise Forbergskog