Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Matematikk

Foredragsholdere om Matematikk

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om matematikk. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Matematikk

  • Matematikk er læren om tall, en såkalt abstrakt vitenskap som baserer seg på logisk metode, og mennesket har studert matematikk siden antikken!
  • I dag forbinder de fleste kanskje matematikk med folkeskolens og videregåendes timer, tørre tall og formler, men matematikk er en vesentlig grunnsten innenfor også IT – var det ikke for matematikken, så kunne du ikke lese denne teksten på skjermen din akkurat nå.
  • Man kan således lett argumentere for at matematikk er en langhåret størrelse for nerder, men matematikk er overalt rundt oss. Når vi spiller sjakk, er det matematikk innvolvert. Også når vi spiller piano. Og i en verden av sport, er det nok av matematikk på både den ene og den andre måten.
  • Foredrag om matematikk dykker ned i matematikkens verden – og det er et emne med mange mulige innfallsvinkler!