Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Overnaturlig

Foredragsholdere om Overnaturlig

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om det overnaturlige. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Overnaturlig

  • UFOer, spøkelser, telekinese og avskyelige snømenn – hva er det overnaturlige for en størrelse, og hvorfor blir det ved å facinere oss, selv i vår moderne medievirkelighet, mange, mange år etter opplysningen gjorde sitt inntog og jagde troll og alver på flukt?
  • Selv om vi vet mye i dag, så vet vi ikke alt. Så langt fra ennå, og noen av de største spørsmålene vet vi ikke mye mer om enn våre fjerne forferdre. Hva skjer etter døden? Finnes det annet liv i verdensrommet enn på jorden?
  • At det overnaturlige stadig har sin plass i den kollektive fantasien kan ses på det store internett, hvor både dataspill med alver og vampyrer såvel som alle slags konspirasjonsteorier er populære.
  • Foredrag om det overnaturlige kan handle om hva vi egentlig betrakter som overnaturlig og hvorfor vi lar oss facinere.