Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

A-2 Norge AS

På denne siden finner du referanser fra A-2 Norge AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra A-2 Norge AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anders Martinius Tangen

Foredrag med: Anders Martinius Tangen

Anders svarte 100% til forventningene. Han var lydhør overfor mine innspill og ønsker i forkant og hadde satt sammen "et litt skeivt syn på konsulenter" på en glimrende måte! Han tok ting på sparket også (hvilket en god underholder skal :-) ) og fikk med seg alle de 27 som var tilstede. Vi lo så tårene trillet. Jeg anbefaler Anders på det varmeste uansett anledning og tema for foredrag/underholdning.

sitat: Desiree Hafseng