Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

ABB AS

På denne siden finner du referanser fra ABB AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra ABB AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Odd Sevland

Foredrag med: Odd Sevland

"Tusen takk for et helt imponerende bra innlegg i dag!! Det var utrolig lærerikt og du satte ord på alt dette som skjer "mellom mennesker", det udefinerbare som fører til at man ikke alltid tar de beste avgjørelsene. Håper jeg er så heldig at jeg får høre på deg flere ganger."

sitat: Ansatt
Se foredragsholder
Sigvart

Foredrag med: Sigvart S. Leipingen

"Hei igjen og takk for artig og "lærerikt" innslag. Det snakkes enda om "Lite Viktige Produkter" og at "det beste er å bo hjemme enda". Regnestykket 21:7 var også imponerende, og bare positive tilbakemeldinger."

sitat: Hans Jørgen Berg, Marketing Manager
Se foredragsholder
Per Inge Torkelsen

Foredrag med: Per Inge Torkelsen

«Bra gjennomført. Vi hadde også en hyggelig samtale dagen før, og delte en del informasjon som ble vel ivaretatt i foredraget. Terningkast 6.»

sitat: Arne Kristian Wadahl, Markedsansvarlig