Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

ACOS AS

På denne siden finner du referanser fra ACOS AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra ACOS AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marthe Valle

Foredrag med: Marthe Valle

«Vi hadde gleden av å bli underholdt av Marthe Valle under vårt Brukerseminar i Tromsø i april 2018 – både på minglekvelden vår på Fjellheisen for rundt 100 gjester, og på festmiddagen på Clarion The Edge for nærmere 400 deltagere. Vi ble supersjarmert og imponert over Marthes varme formidlingsevne, og ikke minst hennes musikalske kvaliteter – både vokalmessig og hennes tangentferdigheter. I tillegg til gode, personlige og rørende historier har Marthe også en god dose humor og selvironi, og flere av kundene våre fortalte at de lo og gråt litt om hverandre. Hennes tolkning av «Har du fyr» var kanskje et av de største høydepunktene, og vi skulle ønske innslaget hennes varte enda lenger enn det gjorde…

Oppsummert anbefaler vi henne på det varmeste som underholdning – både for større og mindre grupper, samt for både kortere og lengre innslag.»

sitat: Håvard S. Hansen, Salgs- og markedsansvarlig