Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Adcom, Teknologidagen

På denne siden finner du referanser fra Adcom, Teknologidagen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Adcom, Teknologidagen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Silje Vallestad

Foredrag med: Silje Vallestad

"Silje Vallestad er en svært dyktig formidler med unik erfaring og kunnskap. På scenen er hun trygg, inspirerende og tydelig, hun viser til interessante eksempler og deler raust av sin kompetanse. Vallestads internasjonale nettverk og bakgrunn er sjeldent i norsk sammenheng, og det er spennende å høre hennes tanker rundt både fortid og fremtid. Hennes foredrag angår oss alle, både som privatpersoner og som representanter for næringsliv/offentlige aktører."

sitat: Marie Gjære Gundersen