Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Advokatfirmaet Grette DA

På denne siden finner du referanser fra Advokatfirmaet Grette DA. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Advokatfirmaet Grette DA eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Vi fikk en uforglemmelig tur helt til topps i Tores inspirerende verden. Hans unike prestasjoner, klarsynthet med hensyn til målsetting/risikovurdering og ikke minst drivende historiefortelling gjorde dypt inntrykk, og mange fikk nok en rungende aha-opplevelse av parallellene som ble trukket mellom toppturer og ambisiøs forretningsdrift. Tores foredrag "Toppen er målet" kan anbefales til alle som vil oppnå suksess, som vil lykkes med et tilsynelatende umulig prosjekt, eller som tar livet sitt såpass alvorlig at de vil finne ut en gang for alle hva som gjør dem lykkelig og hvordan de skal rydde plass til lykkeskapende aktiviteter.

sitat: Ellinor Sannes Lippestad