Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Agder Energi Nett

På denne siden finner du referanser fra Agder Energi Nett. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Agder Energi Nett eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
20140929_triangel_portrett_0030-2-e1459237756925

Foredrag med: Oddvar Johnsen

Alle de ansatte på kurset hadde forskjellige oppgaver knyttet til kunder og dermed også forskjellig fokus ifht. kommunikasjon, men vi opplevde at dette ble godt ivaretatt av Oddvar. Jeg hadde god dialog med Oddvar i forkant av oppdraget og opplevde at han skreddersydde foredraget på en meget god måte ut i fra behovene til selskapet. Kurset ble avsluttet med evaluering fra kursdeltakerne og de ga veldig gode tilbakemeldinger.
Vi opplevde Oddvar som usedvanlig dyktig både på oppsett og tilpasning av foredraget, faglig innhold og hans formidlingsevne. Vi fikk også gode tips av han til ekstra materiell som kunne benyttes til å jobbe videre med temaet i selskapet i ettertid. Vi er meget fornøyde med valg av Oddvar som foredragsholder.

sitat: Seniorrådgiver, Anette Johnsen