Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Aller Media

På denne siden finner du referanser fra Aller Media. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Aller Media eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

"Vi brukte Per Henrik på et avdelingsseminar hvor vi ønsket å fokusere på arbeidsmiljø og fellesskapsfølelse. Ikke minst var vi opptatt av å hente inn en foredragsholder som kunne inspirere og lage god stemning. Det fikk vi! Stenstrøms gjennomgang av de ulike personlighetstypene var både morsom og lærerik. Foredraget er fullt av tankevekkende og artige historier fra «det virkelige arbeidsliv», og Stenstrøms mangfoldige ledererfaring kommer virkelig til sin rett. En engasjerende og energisk formidler som garantert blir en nyttig opplevelse."

sitat: Ingrid Skogrand, konserndirektør