Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

AMFI Alta/ Olav Thon Gruppen

På denne siden finner du referanser fra AMFI Alta/ Olav Thon Gruppen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra AMFI Alta/ Olav Thon Gruppen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bård Brænde

Foredrag med: Bård Brænde

"
Bård er en fantastisk engasjerende foredragsholder. Han holdt en workshop på ca 4 timer for våre butikkledere på AMFI Alta, hvor alle deltakere lot seg engasjere. Bård ledet oss gjennom dette med stødig hånd og masse humor, før han avsluttet med et gnistrende innlegg hvor jubelen sto i taket. Vi gikk alle ut fra salen med et smil om munnen og mange fantastiske ideer med konkrete tiltak som vi skal jobbe videre med, på verdens beste arbeidsplass. Vi anbefaler Bård Brænde på det varmeste, og for vår del har denne workshopen vært en av de beste tiltakene vi har gjort sammen med våre butikker/ leietakere."

sitat: Vera Irene Henriksen, Markedskoordinator