Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Arendalsuka 2019

På denne siden finner du referanser fra Arendalsuka 2019. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Arendalsuka 2019 eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

Under Arendals uka 2019 ble Samuel Massie leid inn som et av avslutningsforedragene. Først hadde han et opplegg på seilskute Christian Radich sammen med 50 ivrige NAV tilknyttede ungdommer hvor han brukte god tid på alle sammen og delte refleksjoner fra egen skolegang, før så alle skulle på hotellet hvor han skulle holde et åpent foredrag. Vi hadde håpet på at kanskje et sted mellom 100-200 mennesker skulle dukke opp da det er hva som regnes som et godt oppmøte på Arendals uka - men da Samuel grep scenen var salen som tar 500stk proppfull. Flere måtte snu i døren og de som kom seg inn stod entusiastisk i over en time og hørte på en engasjerende unggutt som virkelig kunne det å inspirere både ung og gammel. Vi satt som tente lys!
Virkelig vellykket arrangement og Massie stod igjen etterpå og tok bilder, signerte bøker og DVDer og svarte på alle spørsmålene fra et rørt publikum. Terningkast 6 av 6 og vi kommer til å bruke ham flere ganger i fremtiden.

sitat: Nina H.