Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Aukra kommune

På denne siden finner du referanser fra Aukra kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Aukra kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marthe Valle

Foredrag med: Marthe Valle

Marthe hadde to foredrag i Aukra kommune, både RO/URO og et foredrag om situasjonen på Lesvos. Marthe rørte alle tilhørerne på begge foredragene. Undertegnede hadde ikke mulighet til å være med på RO/URO, men har fått udelt positive tilbakemeldinger. Tilbakemeldinger om at hun fikk tilhørerne til å stoppe opp å tenke/kjenne etter og at mange ble svært berørt av det hun hadde å si.

Foredraget om Lesvos og situasjonen i Moria var et sterkt foredrag. Ingen i salen var uberørte. Hun har en fantastisk formidlingsevne, og med sin lavmælte og direkte talemåte treffer hun publikum. Senest for et par dager siden (altså et par måneder etter foredraget)var den en gjest som snakket om foredraget hennes og hvilket inntrykk det hadde gjort. Foredraget, kombinert med vakker sang og musikk, var fantastisk, sterkt og tankevekkende. Vi kommer til å anbefale henne på det sterkeste, og vi benytter henne mer enn gjerne igjen som foredragsholder.

sitat: Aud Lisbeth Lillebostad, Einingsleiar