Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

BackUp Personell Stavanger

På denne siden finner du referanser fra BackUp Personell Stavanger. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra BackUp Personell Stavanger eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Christoffer Hovde

Foredrag med: Christoffer Hovde

”Jeg hadde gleden av å være tilstede på Quest Back sitt HR seminar i Stavanger 15. april 2015, der Christoffer Hovde holdt foredrag om sine tanker rundt lederrollen inn i fremtiden. Med utgangspunkt i arbeidet med sin egen masteroppgave formidlet Christoffer på en engasjert og god måte et interessant budskap. Christoffer har mye på hjertet, og viser at han er en fyr som behersker flere viktige, og til dels nye arenaer. Anbefales!”

sitat: Per Gunnar Lindberg, Senior Personalrådgiver/Leder