Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Bamble kommune

På denne siden finner du referanser fra Bamble kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Bamble kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
John Petter Fagerhaug

Foredrag med: John Petter Fagerhaug

"Tilpasset godt målgruppen!"

sitat: Anne Melie Henriksen, Virksomhetsleder
Se foredragsholder
Olav Haraldseid

Foredrag med: Olav Haraldseid

"Opplevde foredraget som veldig godt
Faglig vinkling med god porsjon humor
Foredragsholder leverte godt!
Fornøyde deltakere"

sitat: Monica Isaksen, HR Rådgiver
Se foredragsholder
Alexander Skadberg

Foredrag med: Alexander Skadberg

"Alexander formidler sitt meget viktige budskap på en gripende, berørende og humoristisk måte. Han har en helt spesiell formidlingsevne og veksler fint mellom alvor og humor gjennom hele foredraget.
På tross av sin unge alder fremstår han meget erfaren "på scenen". Vi hadde et foredrag fra kl 09 - 13. Ikke et kjedelig minutt! Jeg vil anbefale å gi han god tid slik at han får mulighet til å presentere hele sin historie.
Alexander ga oss informasjon og ny kunnskap om hva er viktig for barn og unge i møte med hjelpeapparatet. Han formidler sine egne opplevelser og gir samtidige gode råd i forhold til hva som kunne vært gjort annerledes.
I antall var vi ca 90 tilhørere. Alle jobber med barn og unge og har både erfaring og formell kompetanse innfor barn og unges utvikling og psykiske helse. Alexander bidrar med sin viktige stemme inn til "fagfolk" utfra selv å ha vært en "bruker" "klient" "pasient" "elev"..etc i de offentlige systemene. Hans egen historie virker godt bearbeidet. Et godt foredrag fra en kompetent formidler. Anbefales."

sitat: Lene Lekman, Barnevernleder