Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Bandagistkjeden AS

På denne siden finner du referanser fra Bandagistkjeden AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Bandagistkjeden AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

"Vi ønsket oss et motivasjonsforedrag for å avslutte seminaret vårt med en skikkelig oppladning for å kunne dra derfra med masse ny inspirasjon og energi. Gjett om Live leverte! Hun fikk oss alle til å tenke igjennom både egne og andres handlingsmønstre, slik at man blir mer bevisst. Vi ble dratt med på en reise på en morsom og inspirerende måte. Flere av deltagerne ønsker i etterkant å ha henne på egne arrangementer."

sitat: Cecilie Kjos, Kjedekooordinator / Macdesigner