Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Baneservice

På denne siden finner du referanser fra Baneservice. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Baneservice eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Vi fikk utviklet et spesialtilpasset kurs i HMS for ledere og verneombud. Hensikten med kurset var bevisstgjøring og dialog i etterkant av e-læring. Hovedfokus var på roller og ansvar i forhold til HMS. Flere gruppeoppgaver som tok utgangspunkt i vår hverdag resulterte i gode diskusjoner. Spesielt fokus på innrapportering av HMS hendelser har økt betraktelig i etterkant av kurset.

sitat: Johanna Öster - Sikkerhetssjef