Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Banksjefenes SpareBank samling 2019

På denne siden finner du referanser fra Banksjefenes SpareBank samling 2019. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Banksjefenes SpareBank samling 2019 eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

Kjære Samuel,
Du og din bestefar ga oss en helt spesiell opplevelse! Arne med sin lune og livslange erfaring vekket tårer i salen før foredraget hadde begynt. Når dere videre dro på med den ene følelsesladede historien etter den andre, begynte til og med banksjefene å bli fuktige i øyekroken! Din beskrivelse av de eldres betydning og viktigheten av deres historie har preget oss. Mange i salen kjente på dårlig samvittighet i forhold til egne liv og familier. I en resultatet drevet hverdag ga du oss et annet perspektiv på livet og våre nærmeste. Tusen takk Samuel!

sitat: Vidar Horne