Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

BASF AS

På denne siden finner du referanser fra BASF AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra BASF AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Petter Furuseth

Foredrag med: Petter Furuseth

Valgt tema for BASF`s årlig helsekampanje var «Moment to Moment», viktigheten av å være fokusert og tilstede i øyeblikket. Petters oppdrag var å lære oss om hvordan vi kan trene hjernen til bedre fokus og tilstedeværelse, på arbeid og i livet ellers. Mer enn 70 av våre medarbeidere fikk nyttig informasjon og inspirasjon gjennom Petters foredrag og praktiske øvelser. Petter vekket interesse og engasjement gjennom å dele egne erfaringer fra et moderne hektisk hverdagsliv.Hans foredrag kan anbefales!

sitat: Mona Reimers, HR Manager & Leadership Development