Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Berg-Hansen

På denne siden finner du referanser fra Berg-Hansen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Berg-Hansen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Hedda Kise

Foredrag med: Hedda Kise

"I februar 2017 holdt Hedda Kise sitt foredrag «Hvordan holde ut når livskrisene rammer, likevel nå sine mål og kjenne lykke?» for over 300 ansatte i Berg-Hansen. Hedda er en god og tydelig foredragsholder som forteller en gripende historie — som alle tilhørere kan relatere seg til. Hun «fanger» publikum med sitt engasjement og behagelige fremførelse. For vår del var en viktig del av foredraget å få høre om «verktøyene» Hedda benyttet seg av ved motgang. Dette er gode verktøy som passer like fint i jobbsammenheng, som i private situasjoner."

sitat: Anette M. Koefoed, Kommunikasjonsdirektør
Se foredragsholder
Renate Skaue Jørgensen

Foredrag med: Renate Skaue Jørgensen

"Vi kjørte en Questback på hele vår samling denne helgen og Renate kom ut meget bra på en skala fra 1 til 6, hvor 6 var topp score, så sa hele 86,4% at dette var en sekser, resten på 5"

sitat: Berg-Hansen Nord-Norge