Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Bestemor til en med psykisk utviklingshemming i Tromsø

På denne siden finner du referanser fra Bestemor til en med psykisk utviklingshemming i Tromsø. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Bestemor til en med psykisk utviklingshemming i Tromsø eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Himmeljegerne

Foredrag med: Himmeljegerne

"Foredraget var en skjellsettende opplevelse. Turen, strabasene og prestasjonen er en sak for seg - imponerende i seg selv- uavhengig av fysisk og psykisk kapasitet. Det som gjorde mest inntrykk på meg var imidlertid at vi hadde med oss både mitt barnebarn og en venn av han. To unge menn hvis sterkeste side ikke er konsentrasjon, satt stille i en og en halv time , helt oppslukt, og hørte på et foredrag. De fant en voksen mann i deres egen situasjon som presterte langt over det vi funksjonsfriske klarer. Vi må huske at dette er barn som hele oppveksten blir innprentet begrensninger. De så plutselig muligheter. Dere burde vært innom hvert eneste politisk parti, skole, besluttende organ osv og bevist at lykke ikke er pizza og vafler, men at også disse barna har et enormt behov for å mestre. Ikke minst for å dokumentere at fysisk aktivitet er minst like viktig for denne gruppen som for funksjonsfriske - kanskje mer. Til Simen vil jeg gjerne si - ja du er psykisk utviklingshemmet. Heldigvis vet ikke bena dine det og det har fått deg til å prestere langt ut over det funksjonsfriske klarer. Med de musklene kan du trygt unne deg en sjokolade i premie."

sitat: