Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

BHT

På denne siden finner du referanser fra BHT. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra BHT eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Odd Sevland

Foredrag med: Odd Sevland

"- En foredragsholder som evnet å holde engasjementet mitt oppe. Som klarte å la meg se det store bildet. Se de store sammenhengende, sammen med enkeltmennesket. Har anbefalt han som foredragsholder på min arbeidsplass.
- Tvers gjennom ærlig foredragsholder, som bød på seg selv gjennom hele dagen. Han var veldig engasjert og brukte gode eksempler som jeg kan ta med i egne kurs.
- Bruk av egne erfaringer for å få oss deltakere til å kjenne oss igjen i de forskjellige situasjonene og alvorligheten av å ikke følge spilleregler og forstå hvorfor. Totalt et godt sammensatt innhold hvor flere aspekter ble trukket frem og i forskjellige relasjoner i jobb, hjemme og andre.
- Foredragholderens engasjement, innhold. Bra at han lot folk komme med innspill. Dette var en god dag!!
- Tankevekker. Blir lettere å huske på vernetiltak etter en sånn påminnelse."

sitat: Evaulering av seminar