Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

BI Alumnigruppen

På denne siden finner du referanser fra BI Alumnigruppen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra BI Alumnigruppen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Tusen takk for vellykket arrangement i går kveld. Dette ble et meget bra møte takket være svært gode innlegg fra dere foredragsholdere. Det var en sann glede å høre to foredrag som passet så godt sammen, flott koordinert. Vi håper dere også hadde glede av dette og at arrangementet får positive ringvirkninger. På vegne av BI Alumnigruppen HR & Ledelse, vil jeg takke deg for innsatsen.

sitat: Tore Røen