Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

BI Bergen

På denne siden finner du referanser fra BI Bergen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra BI Bergen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Vi i Kremmerdagenstyret vil rette en stor takk til Bjørn-Daniel for at han gjorde oppgaven sin på en slik fantastisk måte. Samtlige vi har snakket med har fortalt oss at det var lenge siden de hadde hatt en sånn latterfylt dag på skolen! Det var utrolig deilig for oss som arrangerte at Bjørn-Daniel var såpass profesjonell som han var og at han hadde kontroll på når han skulle hva. Det var ingen problemer i det hele tatt. Det eneste vi i styret angrer på er at vi ikke gav Bjørn-Daniel mer "scenetid", slik at vi kunne ledd enda mer!

sitat: Kremmerdagenstyret 2010