Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Bjørnson Organisasjonspsykologene

På denne siden finner du referanser fra Bjørnson Organisasjonspsykologene. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Bjørnson Organisasjonspsykologene eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Solfrid Flateby

Foredrag med: Solfrid Flateby

"Jeg har hatt gleden av å høre hennes foredrag flere ganger, både for større og mindre grupper. Solfrid er unik! Hun har en sterk og ekte tilstedeværelse. Hun snakker om det å være leder med utgangspunkt i egen ledererfaring i kombinasjon med teori og forskning på en måte som gjør at jeg som tilhører i salen opplever at hun snakker til meg, om meg – det er morsomt, relevant og nyttig – hver gang! Noe som har slått meg hver gang Solfrid er ferdig med sitt innlegg, er at flere ønsker å snakke med henne. Jeg tenker at det er fordi hun snakker om viktige og ofte krevende tema på en måte som gjør at man som tilhører blir sett, forstått og anerkjent."

sitat: Øivind Bjørnson, partner / grunder