Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Blå Kors

På denne siden finner du referanser fra Blå Kors. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Blå Kors eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Michael Andreassen

Foredrag med: Michael Andreassen

“Michael Andreassen ledet en panelsamtale hvor tema var hvordan vi kan se og møte sårbare barn, som medmenneske, lokalsamfunn og fagpersoner. Michael har selv stått frem som alkoholiker og er åpen om hvordan det rammet hans egne barn. Han erkjenner på en beundringsverdig og stødig måte at hans misbruk har påført egne barn smerte og sår som er strevsomme å leve med og som det er en evig prosess å reparere. Vi valgte Michael som panelleder fordi han er genuint engasjert i saken, ansvarlig, erfaren og trygg. Panelsamtalen var denne gangen av kort varighet og relativt mange deltakere skulle gis taletid samtidig som tema skulle belyses fra ulike hold. Michael håndterte denne krevende situasjonen profesjonelt. Han møtte godt forberedt, tok tydelig regiansvar, skapte en god innledning i overgangen fra film til panel og lykkes i å få samtalen raskt i gang. Alle deltakerne i panelet fikk anledning til å svare på spørsmål uten at det virket stakkato, overgangene ble sømløse og tema ble godt belyst. Vi har i ettertid fått flere tilbakemeldinger på at Michael fremstår ryddig og folkelig og bidro til at panelsamtalen ble konkret ved å stille oppfølgende spørsmål. Det har vært berikende og inspirerende å samarbeide om denne filmlanseringen og vi er glade for Michaels stemme i arbeidet med rusfamilier og pårørende.”

sitat: Mette Norman, Avdelingsleder