Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Blostrupmoen

På denne siden finner du referanser fra Blostrupmoen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Blostrupmoen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Michael Andreassen

Foredrag med: Michael Andreassen

"En svært nær og sterk opplevelse. Vi i Blostrupmoen hadde gleden av et foredrag med Michael Andreassen ifb med et seminar/kick-off vi arrangerte.
Dønn ærlig, reflekterende og med en usminket og sterk beskrivelse av egne opplevelser. Alkohol som samfunnsproblem, rus som virkelighetsflukt og medisin. Å finne balansene i sitt eget liv, og løse hverdagene. Michael tar oss med gjennom sitt eget private helvete, hvor konsekvensen av rusen endte i kollaps. Vi får også være med på veien tilbake, utfordringer og kamper, tilbake til det livet skal være, fylt av glede, familie og livsgnist.
Michael skaper en nærhet til deltagerne som er helt eksepsjonell. Han rører lengst inn i hjertene våre, og lar oss få et innblikk i «mørket» samtidig som vi alltid vises lyset og varmen som befinner seg i mennesker. Jeg har arrangert mange seminar og liknende, og dertil mange foredragsholdere.
Å hente inn Michael til dette, var kanskje det mest meningsfylte vi har gjort i slike sammenhenger. Han skaper i tillegg til en sterk direkte opplevelse, også en nærhet mellom deltakerne. Mange åpner seg med historier og refleksjoner rundt egne liv. Merverdien av et slikt foredrag er så langsiktige og gode i vår interne relasjonsbygging i selskapet. Tusen takk, takk for at du tørr å fortelle, som gjør deg sårbar og sterk på en gang."

sitat: Henrik Mohn, Administrerende direktør