Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Boehringer Ingelheim Norge KS (legemiddelselskap)

På denne siden finner du referanser fra Boehringer Ingelheim Norge KS (legemiddelselskap). Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Boehringer Ingelheim Norge KS (legemiddelselskap) eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

"Introduksjonen ga frysninger (på en positiv måte). Hun inkluderte publikum balansert, slik at de ble utfordret uten å bli satt til veggs. Dette gir positive ringvirkninger for voksne, ungdommer og skoleansatte, og det har inspirert til oppfølgning av det hun snakker om. Som formidler med sitt kroppspråk, stemmebruk og en passe ydmyk og imøtekommekommende fremtoning, er hun helt eksepsjonell. Ønsker å ta bruk av hennes styrker også i andre sammenhenger."

sitat: Irene Bruun Andersen, Markedssjef
Se foredragsholder
Nina Nakling

Foredrag med: Nina Nakling

Det fungerte veldig bra. Tilhørerne har snakket om at det var tankevekkende og at det var flere punkter de tok med seg som refleksjon om hvem de selv er.

sitat: Kommunikasjonssjef, Irene Bruun Andersen