Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Boligbyggelaget Romerike

På denne siden finner du referanser fra Boligbyggelaget Romerike. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Boligbyggelaget Romerike eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Hasse Thorbjørnsen

Foredrag med: Hasse Thorbjørnsen

Vil få takke for super innsats på vår årlige Tillitsmannskonferanse, denne gangen på Thon Hotel Charlottenberg."Den svenske kokken" var ikke overraskende en stor suksess, og våre gjester gikk til middag med smil som gikk rundt - har ikke ledd så godt på lenge.
Ditt foredrag lørdag ettermiddag skapte også stemning! Og til tross for at vi gikk på overtid mht programmet, var det ikke en sjel som så på klokka, snarere tvert imot. At du som motivator, entertainer, foredragsholder og ikke minst humørspreder er i en egen klasse, er det ingen tvil om! Du fanget publikum på en måte som er helt utrolig, og holdt oppmerksomheten til siste slutt....synd vi ikke hadde minst en time til til rådighet! Men å se våre kunder forlate konferansen smilende og fornøyde var en god følelse - bra vi sparte det beste til slutt! Tilbakemeldingene fra våre kunder er udelt positive, hvilket understrekes av din score på evalueringsskjemaene fra konferansen! Takk for at du hadde tid og lyst til å være med på dette arrangementet, vi kommer sikkert til å hyre deg inn ved en annen anledning også!

sitat: Line L. Malmo