Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Bravida Norge AS

På denne siden finner du referanser fra Bravida Norge AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Bravida Norge AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Vi hadde Samuel som foredragsholder for vårt Allmøte i Oslo. Vi har var ca. 150 tilhørere mellom 17 – 67 som fikk gleden av å høre noe av historien til Samuel fra boken «Hold Fast». Samuel fikk noe knapp tid for sitt bidrag men han utnyttet den så godt han kunne, tilhørerne ble begeistret og flere stod i kø for å kjøpe signert utgave av boken. Vi har også i ettertid solgt noen av bøkene fordi ikke alle fikk tid til dette etter foredraget. Jeg kan anbefalt Samuel som inspirator og en som levende forteller om sine erfaringer med oppgaver, mennesker og seg selv på tur i livet fra meningsløst til meningsfullt. Jeg ønsker Samuels alt godt og han er et positivt bidrag til våre egne livserfaringer."

sitat: Sidsel Thompson
Se foredragsholder
Bjørnar Erikstad

Foredrag med: Bjørnar Erikstad

"Dyktig foredragsholder som forteller en historie som får deg til å reflektere, og som setter ting i perspektiv når du grubler over egne problemer versus utfordrdinger."

sitat: Thomas Hveberg, Økonomidirektør