Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Brenntag Nordic AS

På denne siden finner du referanser fra Brenntag Nordic AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Brenntag Nordic AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Petter besøkte oss på Kick Off 2012, og leverte et morsomt og inspirerende budskap om arbeidsglede og trivsel. På en engasjerende og humoristisk måte fikk han formidlet hvor viktig det er å trives på jobb og kom samtidig med mange innspill til hvordan vi kan få dette til i hverdagen.
Underveis i foredraget kunne vi også kjenne oss igjen, men også få mange nye ideer til hvordan vi kunne forbedre oss på arbeidsplassen. Anbefaler Petter på det varmeste!

sitat: Knut-Erik Heier