Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Buskerud Kraftnett

På denne siden finner du referanser fra Buskerud Kraftnett. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Buskerud Kraftnett eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Takk for fine innlegg på informasjons/ motivasjonsdagen i Buskerud Kraftnett. Det er spennende å få presentert teorier og erfaringer om teamutvikling og samspill i en organisasjon på en så praktisk måte som du gjorde. Vi er svært fornøyd med den dialogen det ble under møtet, og også grunnlaget vi fikk for å arbeide videre med organisasjon og arbeidsmiljø. I likhet med fotballklubber, som du jo er vel kjent med, har også vi satt våre små og store "Skåringer" i fokus etter møtet med deg."

sitat: Thorstein Thiseth, Adm.dir.