Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Bykle folkebibliotek

På denne siden finner du referanser fra Bykle folkebibliotek. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Bykle folkebibliotek eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Lars Monsen

Foredrag med: Lars Monsen

"Utrolig flott foredrag. Monsen hadde oppdatert foredraget og tatt med en del fra aller siste ekspedisjon (Alaska (Monsen, Monsen og Mattis)). Veldig flott at vi fikk noe som ennå ikke var vist. Monsen er en flott foredragsholder, han byr på seg selv og oppleves ektefølt og ærlig. Veldig positive kommentarer fra publikum på at han fortalte om uforklarlige opplevelser av overnaturlig art."

sitat: Kaja Tho, Biblioteksjef