Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norsk forening for cystisk fibrose

På denne siden finner du referanser fra Norsk forening for cystisk fibrose. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norsk forening for cystisk fibrose eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marius Sørlie

Foredrag med: Marius Sørlie

"Det var veldig inspirerende å høre på Marius. Han har en sterk historie å fortelle - og forteller den veldig godt! Det er imponerende hvordan han klarte å snu den negative spiralen han var inne i til å bli den modige, trygge og flinke motivatoren/foredragsholderen han er nå!
Han ga oss flere verktøy vi kan ta med oss videre i vår hverdag med kronisk sykdom og det er supert at vi nå har presentasjonen vi kan gå tilbake til - veldig hyggelig at du har tilpasset den til oss!"

sitat: Renathe Jenssen, Kasserer region Sør-Øst