Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Circle K

På denne siden finner du referanser fra Circle K. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Circle K eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Jørgen Norheim har med stort hell holdt foredrag for 450 personer for Statoil Fuel & Retail/Circle K. Foredraget bestod av motivasjon og effektivisering av arbeidshverdagen ved blant annet trening. Jørgens styrke var hans evne til å holde en dialog med publikum, der de virkelig ble engasjerte av hans foredrag. Han fikk veldig god score på evaluering etter arrangementet. Det unike som bidro til suksess var hans samtale med vår CEO og hans fleksibilitet til å justere innhold på kort varsel."

sitat: Svein Arve Strand, Senior Manager Events