Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

City Scene

På denne siden finner du referanser fra City Scene. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra City Scene eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Ketil er en ekstremt dyktig og kunnskapsrik motivator og foredragsholder, som virkelig får fram essensen i det vi driver med, og tok oss på kornet mer enn vi forventet. Basert på den første setningen jeg hørte etter at vi hadde gått ut av forelesingslokalet (i ekte finnmarksånd): "f**n i h**v*'e, nå gleder jeg meg til å lage festival", kan jeg med god samvittighet anbefale Ketil på det aller sterkeste til andre som ønsker å øke motivasjonen internt i sine organisasjoner."

sitat: Torgeir Ekeland, Daglig leder