Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Color Line

På denne siden finner du referanser fra Color Line. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Color Line eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

En spennende dag med Josefine kan lett omskrives til en spennende dag med Idun.
På en engasjerende og forståelig måte fikk hun meg til å puste igjen. Det er godt å stoppe opp i en hektisk hverdag å puste. Kjenne på at det er akkurat det jeg trenger å gjøre litt oftere, med magen.
Det er også godt med aha opplevelser i sitt indre. Det fikk jeg denne dagen sammen med Idun. Hun er et varmt og engasjerende menneske med masse positiv utstråling. Det er lett å forstå betydningen av det hun sier, om det å være en god kollega – venn – ja simpelthen et helt menneske ved å tillate seg å kjenne etter – kjenne på den indre gleden.
En hel dag sammen med Idun og hennes kunnskap, gode humør og utadvendthet var en svært god vitaminpille som jeg unner mange å få oppleve.

sitat: Bjørg Dalene, HMS-koordinator