Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Comfort-Kjeden

På denne siden finner du referanser fra Comfort-Kjeden. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Comfort-Kjeden eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Ole André Sivertsen

Foredrag med: Ole André Sivertsen

«Dette var helt topp og traff denne gruppen veldig bra. Alle kjenner seg igjen i dette som blir formidlet. Ole har en veldig flott formidlingsevne. Et levende og godt foredrag. Terningkast 6.»

sitat: Geir Jansen, Teknisk fagsjef
Se foredragsholder
Heidi Klefstad

Foredrag med: Heidi Klefstad

"Sprudlende og humørspredende foredragsholder som fikk oss til å våkne. Alt er mulig hvis man bare vil det sterkt nok! Heidi fikk oss til å tenke over hvor viktig vårt humør er i en arbeidshverdag, både for kolleger og kunder. Latteren satt løst i salen, og publikum var svært fornøyde."

sitat: Hanne Skjemstad, Fagansvarlig Butikk