Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Confex

På denne siden finner du referanser fra Confex. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Confex eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anne Gerd Samuelsen

Foredrag med: Anne Gerd Samuelsen

“Som en suverent dyktig og kunnskapsrik fagperson engasjerer hun alltid, uansett målgruppe. Hun evner i tillegg å by på seg selv med glimt i øyet.
Med en egen evne til å trollbinde sitt publikum, gjør hun innholdet levende, med en god blanding av teori, praksis og personlige historier. Hun er presis, etterrettelig, innsiktsfull og gir deltakerne en kombinasjon av latter og tårer!”

sitat: Juryen
Se foredragsholder
Anne Gerd Samuelsen

Foredrag med: Anne Gerd Samuelsen

"Hei Anne Gerd,

Takk for sist og for en veldig hyggelig kveld på «Taleraften».

Jeg har nå fått evalueringen fra siste konferanse sammen med så mange deltakere, og det er bare å si gratulerer med et fantastisk resultat! Dette er det beste poengscoret jeg har sett på noen konferanse, så det var veldig gøy! Poengsummen går fra 1-6 og det er 54 deltakere som har gitt tilbakemelding.

Talerens formidlingsevne: 5,95
Relevant innhold: 5,84"

sitat: Linn Kristin Djønne
Se foredragsholder
Petter Bakken

Foredrag med: Petter Bakken

"Petter Bakken har holdt en rekke bedriftsinterne salgskurs for Confex, og har alltid vært meget fleksibel og lydhør i forhold til hva kunden ønsker. Han har spesielt holdt kurs og foredrag innen følgende emner:
Kommunikasjon, motivasjon, kundebehandling, teamledelse og endringsforståelse.
Han har på en profesjonell måte satt seg inn i hvordan bedriften jobber, for så tilpasse kursene deretter. Han er enkel å jobbe sammen med, og har fått meget gode tilbakemeldinger fra våre kunder, som også har ønsket han tilbake flere ganger.
Vi kan sterkt anbefale et samarbeid med Petter Bakken som foredrags- og kursholder."

sitat: Ingrid Nomme, Leder - Bedriftsinterne kurs og utstilling.
Se foredragsholder
Trond Ullenes

Foredrag med: Trond Ullenes

Et utvalg kommentarer: «Taleren var vidunderlig "ekte", jeg fikk følelse av at han var "en av oss".», «Mange herlige vinklinger som gikk rett inn i sikringsboksen», «Skal gjøre mitt beste for å bruke ord som gir positiv energi i fremtiden!», «God fremføringsevne som gjorde det spennende.», «Til tider morsomt, konkrete teknikker å vise til for mestring og endring av tankemønster.» og «Morsom og aktuell i aller høyeste grad.». Totalt 5,41 på fremførelse og 5,16 på relevans.

sitat: Deltagere på kundeservicedagen Confex i Oslo des.2016