Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Direct Response Services AS

På denne siden finner du referanser fra Direct Response Services AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Direct Response Services AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Lars er en utrolig hyggelig, morsom og motiverende foredragsholder. Han er alltid superengasjert og har en spesiell evne til å dra frem engasjementet i andre.
Lars setter med en humoristisk vri fokus på ting man ikke har tenkt over, og man sitter igjen med en aha-opplevelse og følelsen av å kunne mestre noe man ikke trodde man fikk til. Han deler enkle metoder som gir store forbedringer i resultat og som er lett å ta med seg videre i hverdagen.
Jeg bruker Lars på fast basis til samlinger med mine kunder og kan varmt anbefale han videre!"

sitat: Hanne Krokan