Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

DKS

På denne siden finner du referanser fra DKS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra DKS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Om Samuel skulle ønske å bli lærer, trenger han ikke å ta noe pedagogikk: Han er et naturtalent. Han er en fantastisk formidler, snakker elevenes språk og treffer dem der de er. Noen snakker nå om at de er kjempeinspirert og har fått lyst til å gjøre noe helt annet med livet sitt! Og det er vel akkurat det som er målet til Samuel, å få ungdommen til å innse at de kan, men de må gjøre det selv. Tusen takk! (Når jeg skriver dette holder han fortsatt på, med den tredje gruppen på rappen. Det er også svært imponerende.)"

sitat: Kristine Isaksen, Formidlingsansvarleg