Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

DNB

På denne siden finner du referanser fra DNB. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra DNB eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Solfrid Flateby

Foredrag med: Solfrid Flateby

"Særdeles artig foredrag, med mange alvorlige temaer i ”undertonene”. Har hørt Solfrid to ganger, og man kan ikke unngå å bli revet med på «reisen». Hvis man evner å lese mellom linjene på humoren, så ligger det mange sannheter der som vi alle burde ta opp til kritisk vurdering av og til. Jeg har vel sjelden ledd så mye som jeg gjorde der jeg satt og hørte på. Alt i alt en fantastisk opplevelse å være til stede under Flatebys seanser. Terningkast 6."

sitat: Tone Ridderseth

"Vi booket Nashater til å innlede et møteforum for sponsorene til Lillestrøm Sportsklubb. Hun gjorde dette på en treffende måte med foredraget “The psychology of influence in business”.
Hvordan skape business i møtesammenheng, hva skal man tenke på og hvordan lønner det seg å opptre i ulike settinger. Hun dele av sin kompetanse og erfaringer, samt aktiverer publikum på en måte som gjør dette ekstra engasjerende. Jeg anbefaler Nashater på det varmeste!"

sitat: Hanne Cathrine Berg
Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

"Anja var veldig tilpasningsdyktig. Hun så an publikumet og endret til presentasjonen. Hun snakket både om fearless og koblet dette til barna som var tilstede."

sitat: Emilie Mæland, Senior Markedkord
Se foredragsholder
Ashkan Mazari

Foredrag med: Ashkan Mazari

"Vi hadde høsten 2017 gleden av å ha besøk av Ashkan Mazari til et kickoff for våre rådgivere. Temaet for dagen var motivasjon, og Ashkan leverte varene. Ashkan formidlet budskapet svært godt, hvor energien smittet over på hele salen. Deltakerne ga utelukkende positive tilbakemeldinger i etterkant, og Ashkan var tilgjengelig og profesjonell gjennom hele prosessen. Vi anbefaler Ashkan Mazari på det sterkeste – vi hadde stort utbytte av samarbeidet."

sitat: Aasmund Hveding, Banksjef DNB
Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

"Meget dyktig foredragsholder som fanger publikum på sin helt egen måte.
Relevant og tankevekkende. Gir mye av seg selv under foredraget og tar seg god tid til publikum etterpå! Vil ikke nøle med å anbefale videre til andre."

sitat: Trine Pettersen, Markedsrådgiver
Se foredragsholder
Gro Hammerseng-Edin

Foredrag med: Gro Hammerseng-Edin

Gro møtte opp i god tid før foredraget skulle holdes og hun var blid, hyggelig og åpen for samtaler. Hun leverte en fantastisk opptreden, hvor hun også innrømte sine tanker om seg selv og feil/mangler. Hun har en meget bra formidlingsevne på scenen.

sitat: Linn Lolland, Banksjef